diumenge, 11 de març del 2018

Tothom a la manifestació.Dignitat i República #llibertatpresospolítics #FemRepublica




Dignitat i República. Fem govern!

Han passat més de cinc mesos d'una de les gestes més importants del poble català: més de dos milions de persones van sortir al carrer per defensar el dret a votar en referèndum la independència del seu país. La majoria d'aquestes persones eren independentistes, però tots eren demòcrates.
Malgrat la repressió dels dies previs, malgrat la gran campanya mediàtica en contra, les amenaces del govern del PP i els seus aliats col·laboracionistes de Ciutadans i del Psoe, malgrat el gran desplegament policial i la seva brutalitat, malgrat tot, el poble es va mobilitzar, ja la nit abans i durant tot el dia 1d'octubre, per defensar la llibertat.
Malgrat els posteriors moviments polítics del govern i el parlament (que encara avui la gent no acabem de comprendre o entendre), que semblen significar l'abandonament sense cap mena de resistència de l'excepcional conquesta del poble en l'heroica jornada de l'1 d'octubre; malgrat la manca d'una mínima autocrítica i d'explicar la realitat del relat a un poble madur; malgrat tot, el poble català segueix ferm i fidel a l'objectiu d'aconseguir la independència de Catalunya.
A les eleccions del 21D, amb tots els elements en contra: el 155, la repressió, l'espanyolisme vingut de fora i el d'aquí sortint als carrers, la guàrdia civil seguint amb la cacera de bruixes contra l'independentisme, els dirigents polítics i socials de l'independentisme vexats i empresonats, el poble català va tornar a demostrar la seva fermesa i inequívoca voluntat de construir la república catalana.
El poble ha parlat i ha parlat clar, ara toca que els polítics actuïn amb dignitat per construir la república. I el primer pas és fer govern!
 Jordi Miró.President d'Estat Català
 https://www.racocatala.cat/opinio/article/44102/dignitat-republica-fem-govern